KuCoin Learn and Earn Quiz Answers – Kucoin Bifrost (BFC) Quiz Answers 2022

Hello Friends, if you have heard of Binance Learn & Earn, KuCoin is organizing a similar event named KuCoin Learn and Earn Quiz.

KuCoin is a crypto trading platform. According to CoinMarketCap.com, KuCoin is a top-five cryptocurrency exchange.

In order to spread the news about a new Kucoin listing among the crypto community, Kucoin usually arranges a promotional campaign. Learn2Earn is one of them.

To learn more about the newly listed coin, they share an introductory article and test your knowledge via a quiz to award some coin as a reward.

In most of the cases, they make a condition around it, such that the reward is only given to the first five hundred or first thousand people who submit the quiz. That’s why we prefer you to join our Telegram channel for instant updates.

So, let’s begin the process,

Our suggestion to visit: CoinMarketCap Earn Answer – Earn Free Crypto


KuCoin Learn and Earn Quiz Answers

KuCoin Learn and Earn Quiz Answers

How to participate in the KuCoin Learn and Earn Quiz?

Steps are:

1. Create an account on KuCoin first

2. Complete KYC level 1

3. Join our telegram channel for the latest quiz information

Kucoin Bifrost (BFC) Quiz Answers 2022

Click on Join/Register on this promotional campaign page to join the campaign, then take the quiz.

Activity Period: 10:00:00 on May 30, 2022 to 10:00:00 on June 6, 2022 (UTC).

Reward Pool: 140,000 BFC

Q1. What is the first DeFi service that BIFROST created?*

Ans: BiFi

Q2. In 2021, BIFROST launched an automated leverage trading platform that allows users to open yield farming and margin trading positions in a few clicks. What is the name of this product?

Ans: BiFi X

Q3. What is the name of the product that is designed to be the most flexible automated DeFi aggregator built for end-users to easily use multiple blockchain services?

Ans: ChainRunner Q

Q4. What is the name of NFT collectibles that represents citizenship in BIFROST CITY?

Ans: Bitizn

Q5. What is the name of a decentralized multichain wallet that allows users to send, receive, and store a wide range of assets scattered across different blockchains in one place?

Ans: Biport

Q6. What is the APR for BIFROST(BFC) Network staking? 

Ans: 20%

Q7. What technology is used in BiFi X to complete both loans and repayments in one transaction, allowing leverage without limiting equity capital?

Ans: FlashLoan

Q8. Which animal does Owly represent?

Ans: Owl


Kucoin Mobox(MBOX) Quiz Answers 2022

Click on Join/Register on this promotional campaign page to join the campaign, then take the quiz.

Activity Period: 10:00:00 on May 19, 2022 to 10:00:00 on May 26, 2022 (UTC)

Q1. MOBOX is a gaming platform that combines…*

Ans: DeFi yield farming and GameFi NFTs (MOMOs) to create a free-to-play and play-to-earn financial freedom

Q2. What is the in-game currency?*

Ans: MBOX

Q3. How can the MOBOX Metaverse – MOMOverse be accessed?*

Ans: All of the Above

Q4. Finish this sentence: MOBOX Avatar’s are a virtual representation of you used in the …

Ans: MOMOverse

Q5. What is the name of the MOBOX Metaverse?*

Ans: MOMOverse

Q6. The METAfund Launchpad is meant to accelerate the __ Growth? (fill in the blank)

Ans: Metaverse

All qualified users can enjoy the following three prize pools:

Pool 1: The first 500 qualified users will receive 5,000 MBOX equally. Each user will receive 10 MBOX!

Pool 2: Other qualified users, other than the Pool 1 winners, will share 5,000 MBOX equally!

In pool 3, all qualified users with a trading amount of 20 MBOX or more will share 5,000 MBOX equally!

*Pool 3 is open to the winners of Pool 1 and Pool 2.


Things to remember:

1. After the campaign ends, rewards will be distributed within 7 working days

2. KuCoin retains the right to determine whether a transaction constitutes cheating behavior at its sole discretion and to cancel a user’s participation qualification.

We hope you enjoyed learning about KuCoin Learn and Earn Quiz and getting answers. Wishing you all the best. Happy Earning!

Leave a Comment

Must Join Telegram Channel to earn up to $500 from Latest Airdrops

X