BingX Learn and Earn Quiz Answers – BingX CHZ Learn and Earn 2022

Hello Readers, Today we have a new Learn2Earn program called BingX Learn and Earn Quiz.

Like other Learn2Earn programs, there will also be a small quiz along with some tokens to trade and a chance to win a share of the total prize pool found in the BingX Learn and Earn Quiz.

We will assist you in providing the correct answers to all quiz questions and help everyone to win an equal share.

Another thing you should keep in mind in this giveaway is that you cannot simply trade for a prize. In order to participate, you need to make a trade that is authentic.

In my previous experiment, I just did a wash trade and was disqualified. That’s why I’m telling you to trade carefully.

If you have no experience trading, do not worry; I will show you how to trade successfully so that you can qualify.

Suggestion: CoinMarketCap Learn & Earn program

BingX Learn and Earn Quiz Answers

BingX Learn and Earn Quiz Answers

How to participate in BingX Learn and Earn Quiz?

1. First of all create an account on BingX if you haven’t or, log in

2. The best thing is that no KYC requirements are acknowledged in the terms & conditions.

3. Now Visit the BingX CHZ promotion tab and click Sign Up for the promotion

4. Users who complete the net total deposit or the total trading volume task, read the CHZ introduction article, and take the quiz during the activity period will be eligible to win 60,000 USDT vouchers.

  • Net total deposit task: deposit CHZ and the total net deposit must be at least 50 USDT
  • or,
  • Total trading volume task: participate in CHZ/USDT spot trading, with a total trading volume of at least 100 USDT

5. Go to the quiz form through this link and fill in all the correct answers.

6. After the event ends, rewards will be issued within 7 working days.


Now, my friend, if you are not a trader, what should you do? I am going to show you step-by-step how to complete an authentic trade.

Step 1: At first go to the TradingView website and make an account

2. Now time to include two indicators on the chart.

3. The first indicator is the RSI indicator. To add the indicator, search in the indicator list for Relative Strength Index

4. On the RSI indicator settings page, change the setting according to what is shown in the below image.

BingX Learn and Earn Quiz Answers

5. Next, visit this indicator page, scroll down and add to your favorite

6. In the tradingview indicator menu, select favorites, and add the indicators

7. This is the TMA Overlay indicator, which has 3 lines, a white line for 21 SMMA, green for 50 SMMA, and a red line for 200 SMMA

8. Notice when those 3 lines sit 1 by 1 like the below image within a 5-minute time-frame

9. The setup is now complete. When the candle is above the white line and the RSI line is higher than 50, we can start a long/buy trade.

When candles hit the green line and RSI drops below 50, close the trade.

*Disclaimer: Buy/sell at your own risk. This is not a financial advice website.


Now time for the answers,

BingX CHZ Learn and Earn Quiz Answers

Activity Period: 2022-06-18 00:00 to 2022-06-25 00:00 (UTC+8) 

Learn and Earn 60,000 USDT Prize Pool

Q1. Which type of blockchain does Chiliz belong to?

Ans: C. Layer 1

Q2. What is Chiliz’s main business?

Ans: B.Sports Industry

Q3. Which of the following benefits can holders enjoy?

Ans: D. All of the above

Q4. Which of the following are the value of CHZ?

Ans: D. All of the above


BingX KNC Learn and Earn Quiz Answers

Activity Period: 2022-05-18 18:00 to 2022-05-24 18:00 (UTC+8)

Q1. Which of the following can best describe the Kyber Network?*

Ans: B. A transaction transfer station

Q2. Kyber Network bridges up to __ public blockchains?

Ans: B.11

Q3. Which of the following types of actors does the KyberSwap ecosystem consist of?

Ans: D. All of the above

Q4. KyberDAO can ____ cross-chain requirements?

Ans: A. Govern

Q5. Which of the following are the advantages of the Kyber Network?

Ans: D. All of the above


🌟Reward B: Share Promotional Poster to Split 40,000 USDT 

The user who completes a trade of at least 100 USDT in KNC/USDT spot trading, shares the promotional poster on social media, and submits the screenshot here will split a voucher for 40,000 USDT equally.

Terms & Conditions:

  • Effective trading volume: The total amount of buy + sell in spot trading;
  • Event rewards will be issued within 7 working days after the event ends;
  • BingX reserves the right to disqualify trades deemed to be wash trades or illegally bulk registered accounts, as well as trades that display self-dealing or market manipulation attributes.
  • BingX reserves the right to cancel or amend any Activity or Activity Rules at our sole discretion. 

Is the BingX Learn & Earn program only for KYC verified users?

No. You can participate without KYC also.

When will rewards be distributed?

After the event ends, rewards will be issued within 7 working days.

Leave a Comment

Must Join Telegram Channel to earn up to $500 from Latest Airdrops

X